Het is een bewogen jaar geweest! en iedereen heeft op zijn of haar manier wel te maken gehad met het coronavirus. Voor de 1 een beetje ver van mijn bed show, voor de ander heel tastbaar! Wat ons allemaal als tennissers heeft geraakt zijn de maatregelen die er genomen zijn om de verspreiding van het virus tegen te gaan. 

Maatregelen die het ene moment wat strenger waren dan het andere moment. Het betekende wel dat er van de meeste competities niet veel gekomen is. Onze jeugd heeft in het najaar nog een viertal wedstrijden gespeeld.

Wat wel goed werkte was de afhangapp en en de toss app. We willen daar dan ook mee verder in het nieuwe jaar!

We staan aan de vooravond van Kerst en willen iedereen fijne feestdagen wensen en alle goeds voor, hopelijk een beter, 2021!

De buitenbanen zijn nog bespeelbaar al zijn ze wat zacht aan het worden, maar buiten mag momenteel nog met 2 personen per baan gespeeld worden, dus stamp hem maar weer lekker aan! 

Als er gespeeld wordt let wel even op de laatste coronarichtlijnen