Tennisles is het begin van het plezier in tennissen. Door les te nemen leer je snel en eenvoudig alle slagen van het tennissen en is dus dé manier om met tennissen te beginnen. Ook als je al enige tijd meegaat in het spelletje is het volgen van tennislessen zeer nuttig. Zo zijn er vrijwel altijd dingen die beter kunnen, bijvoorbeeld een service die niet zo lekker gaat, of een backhand die maar niet door wil komen. In zo’n geval kan tennisles ook een uitkomst bieden en zorgen voor nóg meer spelplezier.
 
Heb je alle slagen in huis, maar wordt je toch keer op keer verslagen dan zal er op tactisch gebied nog wel wat winst zijn te halen. Een vakkundige trainer zal je dan op weg kunnen helpen en aan de hand van spelsituaties tactische uitleg geven.
 
Zoals je ziet tennis is voor iedereen en les is er dan ook voor jong en oud, gevorderde en beginner!
 
Bij onze vereniging worden de lessen verzorgd door Stan Tennis Academy Noord. De Trainingen worden gegeven op vrijdagmiddag voor de jeugd en vrijdagavond voor volwassenen. Bij slecht weer of duisternis wordt er uitgeweken naar de tennishal. Zorg dus dat je ook een paar zaalschoenen bij je hebt (geen zwarte zool).
 
Houd de kalender in de gaten voor inschrijfdata